Växel Gas Drag MotorKlubb

För dig med ett brinnande motorintresserade!

Porscheklubben

1976 startade Porscheklubben i Sverige och det finns 7 regioner uppdelade med regioner som Övre Norrland, Nedre Norrland, Stockholm, Svealand, Öst, Väst och region Syd.

Porsche Carrera GTVarje år så anordnas träffar i dom olika regionerna men också gemensamma träffar på olika motorbanor där man får lära sig allt från att köra och hantera sin Porsche. Det kan också vara familjeträffar med små rallyn med frågesport ute på väl valda vägar i naturen.

Varje år går Porsche Club Sverige Festivalen av stapeln och det är årsmötet för Porscheklubben då årsmötesförhandlingar ska gås igenom, men även tävlingar som slalomkörning och andra festligheter där medlemmarna får möjlighet att lära känna varandra. Under festivalen så bedöms bilar hur dess skick är i förhållande till bilens ålder, detta kallas Concours d’élégance.

Blir du medlem för första gången i Porscheklubben då kostar det 400:- då får du ett välkomstpaket med både klister- och tygmärke med loggan för klubben, ett personligt vagnsmärke för din Porschemodell, ett medlemskort och en matrikel med alla medlemmar. Du får också ett nummer av tidningarna Porsche Forum och Porsche Ägaren. Vidare är medlemsavgiften för närvarande 680:- per år och medlem, familjemedlemmar som önskar vara med betalar 170:- per år.