Växel Gas Drag MotorKlubb

För dig med ett brinnande motorintresserade!

När väcktes ditt motorintresse?

Alla har vi olika intresse och för den som har ett brinnande intresse för motorer och bilar har förmodligen som de flesta fått med sig detta från barns benen. Någon förälder eller annan vuxen som satte igång något hos en som följt med upp i åldern och blivit ett stort intresse.

Du kanske idag har egna barn eller barnbarn och som du gärna vill dela ditt intresse med. Det kan vara trevligt att tillsammans hitta något som passar för den yngre generationen. Det kan vara att börja med radiostyrda bilar i mindre skala och sedan växla upp till riktiga fordon när åldern är inne. Det är viktigt att ha något som man tycker är skoj och som man kan hålla på med. Detta gäller så klart alla åldrar.

I dagens digitala tidsålder så finns det en risk att man blir allt för stillasittande och spelar framför datorn och det är ok till en viss del. Men att få ut och göra något tillsammans med andra. I blandade åldrar att hitta något som ger en tillfredsställelse och få ha skoj är viktigt. Som vuxen så finns de ekonomiska förutsättningarna att skapa fartfyllda nöjen tillsammans med sina barn eller barnbarn. Köp hem några radiostyrda bilar och tävla mot varandra under sommarlovet.