Växel Gas Drag MotorKlubb

För dig med ett brinnande motorintresserade!

Komplettera upp med verktyg till ditt garage

Meka med bilen är en rolig hobby för oss motorintresserade. Visserligen kan det vara nödvändigt att meka om bilen till exempel har något problem. Men det är också kul att piffa upp bilen och motorn på olika sätt.

Du som mekar vet säkert hur viktigt det är att du har allt du behöver i ditt garage. Att vara mitt uppe i något projekt och plötsligt upptäcka att du inte har exempelvis just den skruven du behöver är frustrerande.

Organisera ditt garage

Det börjar med att organisera garaget riktigt. Verktygen ska alla ha sin specifika plats så du alltid vet var de är. Likaså ska skruvar och muttrar och allt det där vara organiserade och tillhanda när du behöver dem.

Till de små detaljerna rekommenderar vi lådor indelade i fack där du kan sortera till exempel skruvar och muttrar. Du kan sätta en lapp på varje fack som beskriver vad det är som sexkantsskruv, stoppskruv och så vidare.

Köp hem och lagra upp

När du organiserat klart ditt garage så gå igenom alla lådorna och se vad du kan behöva. Även om det inte är helt tomt så kan det vara bra att fylla på. Välj det du behöver på nätet och beställ hem. Det går snabbt och är en enkel lösning.