Växel Gas Drag MotorKlubb

För dig med ett brinnande motorintresserade!

Kan alla ha takräcke?

Att meka med bilen är en sak. Kanske är det något som inte alls passar dig. Här lämnar du alltid in bilen på verkstad. Naturligtvis kan det vara det perfekta valet. Då blir jobbet alltid utfört av en erfaren yrkesman, vilket ger dig en garanti för funktion.

Det finns dock saker som du alltid kan göra själv. En av dessa saker är att montera ett takräcke på bilen. På frågan om alla kan ha takräcke, är svaret ja. Jämfört med tidigare, har det idag utvecklats anpassningsbara takräcken som passar i stort sett alla bilar. Ta reda på mer här och finn ett takräcke som passar din bil.

Är det säkert med ett takräcke på bilen?

För det första kommer ett takräcke inte på något sätt vara osäkert för de som färdas i en bil. Detta av anledningen att lasten bara kan flyga framåt och bakåt. För det andra är det heller ingen risk för andra på vägen. Dagens moderna takräcken är mycket säkra och har bra infästningar, vilket gör att de alltid sitter stadigt på taket.

Här är det du som surrar lasten som har ansvaret. Surra väl, samtidigt som du ser till att aldrig köra för fort med last på taket.