Växel Gas Drag MotorKlubb

För dig med ett brinnande motorintresserade!

För den yngre generationen

Bilintresset kan komma tidigt för en del för den yngre generationen. Många gånger så beror det på om föräldrar har detta som ett stort intresse. Om det är något som regelbundet tittas på och uppmuntras så kommer man förmodligen att följa i sina föräldrars fotspår. I alla fall några år framöver tills man själv kanske fattar besluten om vad som kan vara skoj att hålla på med.

Intresset kanske leder till något större i framtiden. Det vet man aldrig och det gäller som förälder att uppmuntra om mans er att det finns någon form av talang och intresse. Kolla in radiostyrda bilar på nätet om det finns någon som skulle kunna få än mer fart på intresset. Detta är något som kan aktivera hela familjen. Det finns radiostyrda bilar i olika prisklasser och det kanske är en smart idé att starta med någon billigare modell till en början. Ser man att intresset ökar så får man byta upp sig till någon mer avancerad modell.

Det finns tävlingar för radiostyrda bilar som man kan delta i om man har den talangen. Kolla upp om det finns någon klubb för radiostyrda bilar i din närhet. Där får man ett stort utbyte med andra likasinnade. Det anordnas oftast tävlingar i klubbarnas regi så det blir enkelt att få vara med och tävla med sina bilar. Intresset för radiostyrda bilar når långt upp i åldrarna och alla kan vara med och köra dessa bilar. En bra ålder att börja tävla kan vara 7 till 8 år. Innan så får man köra hemmavid och träna inför kommande tävlingar när man nått rätt ålder.